ACTIVITEITEN

AANKOMENDE ACTIVITEITEN

In verband met de corona maatregelen staan er momenteel geen activiteiten gepland. 

AFGELOPEN ACTIVITEITEN

14 DECEMBER 2019
BROUWERIJ FRONTAAL

Op zaterdag 14 december stond onze jaarlijkse brouwerexcursie en bierproeverij op het programma. We reizen daarvoor af naar het gezellige Breda!  Deze jonge en innovatieve brouwerij is opgericht in 2015, maar nu al een begrip in Breda, Noord-Brabant en daarbuiten. Vanaf 15.00 u. krijgen we een rondleiding door de brouwerij. Aansluitend gaan we naar het brouwcafé, in het hart van de brouwerij. Op deze plek komen smaak, goed gezelschap en mooie bijzondere bieren bij elkaar. De ultieme locatie voor uitgebreid proeven, genieten en gezelligheid.

26 OKTOBER 2019
WIJNPROEVERIJ

De jaarlijkse wijnproeverij van Ep&Vloet. Wat is er nu beter dan meehelpen aan de financiering van mooie vrijwilligersprojecten, en dan ook nog onder het genot van heerlijke wijnen en bijpassende hapjes. In samenwerking met Wijn- en drankenspecialist Fred van den Heuvel organiseren wij wederom dit (altijd goed bezochte en succesvolle) funding evenement.

 Omdat de herfst inmiddels alweer aangebroken is en wij richting winter gaan, zal de wijn hier ook op aangepast zijn. We proeven met elkaar verschillende wijnen die ons inspiratie geven voor de koudere maanden.

10 MEI 2019
Funding borrel

We starten met uitleg over het komende project met aansluitend een optreden van de Young stage band. Rond de klok van 23.00 uur zal in het café de muziek verzorgd worden door Maik. We zouden het zeer op prijs stellen als je onze vrijwilligers wilt steunen met je aanwezigheid. De koffie en hapjes worden gesponsord. Steeds vaker krijgen we de vraag of men ons ook kan sponsoren.... Ja hoor dat kan en ook op deze avond kan jij donateur worden!

vrijdag 10 mei vanaf 20.00 uur in het 't Uivernest partycentrum, Kerkstraat in Hank

15 DECEMBER 2018
BROUWERIJ VANDESTREEK

Op 15 december vond onze jaarlijkse bierproeverij plaats, dit maal bij de Utrechtse craft bier brouwerij vandeStreek-bier. We zijn deze middag met een groep bierliefhebbers per touringcar naar de Domstad afgereisd waar we om 15.00 u. werden ontvangen door Jorik. Hij leidde ons rond in de brouwerij en vertelde gepassioneerd over dit mooie bedrijf en hun brouwproces. Alles begeleid door heerlijke bieren (zoals de Turf ’n Surf met een hint van turf en rook en een snufje zeezout, een aanrader!). Ook de buschauffeur kon meeproeven, met het prijswinnende alcoholvrije bier Playground IPA. Na afloop werden we naar het centrum (in kerstsferen) vervoerd waar de proeverij nog even doorging bij Café Lebowski. We sloten de activiteit af bij een pizzeria, gelegen in de werfkelders aan de Utrechtse grachten waarna de buschauffeur ons weer veilig heeft thuisgebracht.

13 OKTOBER 2018
WIJNPROEVERIJ 

Een geslaagde wijnproeverij van Wijn- en drankenhandel Fred van den Heuvel uit Giessenburg vergezeld van heerlijke hapjes van Slagerij Bart Adriaanse. Een prachtige nazomerdag van 27 graden op een mooie locatie in Hardinxveld-Giessendam. Fred gaf uitleg over de diverse wijnen en de streken waar deze wijnen vandaan komen. Zijn manier van presenteren is uniek en maakt de proeverij nog leuker. Er werd "rijkelijk" geproefd en besteld door de diverse deelnemers. De extra opbrengst van de verkochte flessen gaat geheel naar onze Stichting om de goede doelen te steunen. 31 oktober gaan een aantal vrijwilligers weer naar Albanië om werkzaamheden te verrichten in een gevangenis. Hou onze site in de gaten en wie weet zien wij jou de volgende keer bij één van onze activiteiten 

7 JULI 2018
BBQ WORKSHOP

Ep en Vloet organiseerde zaterdag 7 juli in samenwerking met Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse een BBQ workshop. Een greep uit de onderwerpen die aan bod zijn gekomen deze dag:
- Demonstratie uitbenen en uitsnijden van een half varken;
- Demonstratie OFYR BBQ;
- Demonstratie Meat Wagon;
- Het maken van een shaslick en/of sate en hamburger.

meer foto's

14 APRIL 2018
ACTION PAINT

We begonnen met een verrassende lunch en daarna werden we meegenomen naar onze workshop tafel. Eerst oefenen met diverse technieken kleuren en materialen en daarna het echte werk. Tussendoor werden we getrakteerd op een verse foodplank voor de lekkere trek. We hebben vooral veel plezier gehad en zijn allemaal trots met een heus kunstwerk huiswaarts gegaan.

Deze activiteit heeft er ook voor gezorgd dat we Stichting Ep&Vloet hebben gesteund. 

23 DECEMBER 2017
BROUWERIJ NOORDT

De laatste zaterdag voor kerst brachten we een bezoek aan Brouwerij Noordt in Rotterdam, voor een excursie en proeverij. Het was een zeer geslaagde middag en avond! Volledig verzorgd met aansluitend heerlijke pizza's bij restaurant BIRD.

Dit was tevens de laatste activiteit van 2017. Via deze weg willen we jou bedanken voor je inzet, interesse en steun voor onze stichting. Hierdoor kunnen wij onze activiteiten blijven uitvoeren en hulp bieden aan onze medemensen met de vrijwilligersprojecten. We wensen je hele fijne feestdagen een voorspoedig en gezond 2018!

meer foto's

ACTIVITEITEN

EEN INDRUK VAN ONZE ACTIVITEITEN

Workshops

Van scheren tot distilleren

Paintball

Sportieve activiteiten

Sponsoracties

T.b.v. onze projecten

Vissen

Eén van onze jaarlijks terugkerende activiteiten

Kroegkanoën in Utrecht

Ontspanning en inspanning in één

Wadlopen

De oversteek naar Ameland

STICHTING EP&VLOET
p/a Bellefleur 14
3371 NA Hardinxveld

BANKREKENING 
Algemeen NL15RABO0395081173
Projecten NL52RABO0325001111

CONTACT
T   0184 610 133
M  06 512 221 46
E   info@epenvloet.nl

KvK Nr. 24346253
RSIN ANBI status 811855478

© Renée Westrik | Creatieve Communicatie

Volg ons