WIE ZIJN WIJ?

ONDERLINGE VERBONDENHEID

ONZE GESCHIEDENIS

In 2002 hebben we stichting Ep & Vloet opgericht. De stichting hebben we opgericht omdat we wisten dat er een einde kwam aan het bestaan van het gelijknamige buurtcafe. Door de stichting bleef de onderlinge verbondenheid en konden we activiteiten blijven uitvoeren. Nog steeds organiseren we met regelmaat sportieve en gezellige activiteiten. In 2002 en 2003 hebben we kleineschalige vrijwilligersprojecten georganiseerd. DIt is de aanleiding geweest om dit verder uit uit de breiden naar plaatsen waar onze hulp nodig is.

Sinds 2005 voert Ep & Vloet vrijwilligersprojecten uit in het het buitenland. Onze doelstelling is om de primaire levensomstandigheden te verbeteren. In 2005 en 2008 waren de projecten in Roemenië. In 2011, 2013, 2015 en 2017 in Albanie.

We hebben heel diverse projecten georganiseerd. Alle samen met een ter plaatse werkende organisatie. Dit maakt de communicatie eenvoudiger maar zorgt er ook voor dat projecten voor de langere duur effect hebben. Ook naar de toekomst toe willen we dit blijven uitvoeren.

We selecteren de projectlanden op basis van de omstandigheden daar en de organisatie waarmee we kunnen samenwerken.

Buurtcafé

Albanië 2011

Albanië 2015

HET BESTUUR

Het bestuur van Ep en Vloet bestaat volledig uit vrijwilligers die het belangrijk vinden om naast hun werk en privéleven zich in te zetten voor hulpbehoevende mensen.

ALBERT NEDERVEEN

Voorzitter vanaf de oprichting van de stichting. In het dagelijks leven werkzaam als bedrijfsarts voor diverse klanten. 

  CONTACT

MARTIN NEDERVEEN

Secretaris en peningmeester. Vanaf begin betrokken bij de stichting. Werkzaam als KAM coordinator bij een bouwbedrijf. "Mensen motiveren hun vaardigheden in te zetten om anderen te helpen is een prachtige uitdaging."

  CONTACT

JOHAN BOERMAN

Bestuurslid

 CONTACT  

ALARD DE ROVER

Bestuurslid

CONTACT 

LISANNE VERSTEGEN

Bestuurslid

 CONTACT 

RENEE WESTRIK

Adviseur

 CONTACT 

© Renée Westrik | Creatieve Communicatie

Volg ons